De Midlertidige Pladser er en del af Hørsholm Kommunes Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm, Louiselund 7,1 sal.

Louiselund er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg Arkitekter, og bygget i 2012. Vi ligger i skønne omgivelser, tæt på Helsingørmotorvejen og 10 min. gang fra Kokkedal Station.

Borgerne kommer til de Midlertidige Pladser direkte fra hospital og hjemmeplejen, og er visiteret til enten genoptræning eller observation med varierende plejebehov. Den gennemsnitlige indlæggelsestid på de midlertidige pladser er 2-3 uger.

Her er 36 pladser hvoraf 3 af pladserne er gæstepladser. Der er ansat sygeplejersker, trænende terapeuter, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, og vi har et tæt samarbejde med hjemmeplejen og Akutteamet i Hørsholm Kommune. Her arbejder engagerede og kompetente kolleger, der brænder for rehabilitering og akut sygepleje til indlagte borgere.

Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor trivsel og medarbejder indflydelse er i fokus. Her er mulighed for at præge udviklingen, og som arbejdsplads har vi stort fokus på det relationelle og de medmenneskelige værdier i hverdagen.