Medarbejdere
På de Midlertidige Pladser er der ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ergoterapeuter og en diætist.
Medarbejderne arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang og støtter op om træningen i afdelingen. Endvidere varetager medarbejderne de vanlige sygeplejeydelser under opholdet.
Under opholdet benyttes egen læge og du medbringer selv medicin.

Træning
Fysio- og ergoterapeuter varetager træningen af borgere med behov for dette. Træningen foregår enten på afdelingen eller i træningssalene.

Såfremt terapeuterne skønner det relevant, forventes det at du indgår i Louiselunds grupper og på hold som en del af træningstilbuddet.

Det forventes, at du varetager så mange funktioner som muligt selv, f. eks. tage ud af bordet, rede seng, personlig pleje mv. for at opnå så stort udbytte af træningen som muligt.
I afdelingerne foregår forskellige aktiviteter som du kan deltage i.

Praktiske oplysninger
Breelteparkens køkken leverer hovedmåltidet som serveres om aftenen. Morgenmad og frokost produceres på afdelingen, og af drikkevarer tilbydes der kaffe, the og saftevand. Der serveres ligeledes små mellemmåltider.

Transport til og fra Louiselund aftales med kommunens visitatorer.

Stuen er møbleret som kombineret sove- og opholdsafdeling med eget TV og der er bad/toilet. Der er fælles opholdsrum og spisestue hvor der er TV, DVD afspiller og radio.
I stuen er der ligeledes en boks til opbevaring af medicin og værdigenstande. Vi påtager os ikke ansvar for værdigenstande. Hvis private genstande (billeder eller lignende) medbringes, er det på eget ansvar.

Rygning/alkohol
Det er ikke tilladt at ryge inden døre. Rygning skal foregå udenfor på terrassen ved siden af indgang nr. 9.
Ligeledes er Indtagelse af alkohol ikke tilladt under opholdet, da dette ikke er foreneligt med træning/observation. I særlige tilfælde, og kun efter aftale med personalet må der indtages alkohol i begrænsede mængder på stuen.

Økonomi
Betaling for opholdet udgør kr. 150,00 pr. dag og inkluderer forplejning mv. under opholdet. Beløbet betales månedsvis via tilsendt giro.